Her får du en sunn og søt dessert som passer perfekt på varme sommerdager. Ananasen gir desserten en frisk og tropisk smak og ostekremen bidrar med sødme. Den knasende sprø sjokoladekjeksen fra Nick’s setter virkelig prikken over i’en! Desserten er klar på 1-2-3, så nå er det bare å samle jentegjengen og by på “Ananasdrøm” i kveldssola.

Ingredienser
(2 porsjoner)

  • 4 eggehviter
  • 2 ss sukrinmelis
  • 2 ss kremost med smak av ananas
  • 1 klype salt
  • 1 boks hermetisk ananas
  • 1 stk Nick’s kexbar

Slik gjør du

  1. Stivpisk eggehviter, salt og sukrinmelis. Rør inn to spiseskjeer med kremost til alt er godt blandet. 
  2. Fordel ananasbiter og ananaskremen i to skåler. Del opp Nick’s kexbar i biter som du topp desserten med før servering.

Skrevet av Tonje Meinstad Aaserud,
Personlig trener og kostholdsveileder.
Instagram @pt_tonjemeinstad