BoostBox ambassadør

Vi er så heldige at vi får mange henvendelser fra sporty mennesker i alle aldre som ønsker å bli BoostBox ambassadør. Her får du vite litt om hva som skal til for å være vår ambassadør.

Hva ser vi etter?

Hver 3. måned velger vi ut noen aktuelle amassadører som vil få BoostBox gratis i 3 måneder. Vi ønsker å sponse deg som elsker trening og som elsker å formidle det via sosial medier som facebook, instagram eller blogg. Du bør helst ha over 3000 relevante følgere. Det kan også være du har en spennene profil som omhandler sunt kosthold (altså det MÅ ikke være trening). Vi liker det genuine og vi liker ekte mennesker. Vi er på jakt etter deg som har en profil som inspirerer andre med trening- og kostholdmotivasjon. Bildene på profilen din bør være dine egne og du bør være daglig aktiv på sosiale medier. En boostBox ambassadør må kunne ta bilder av innhold i BoostBoxene og dele dette på sin profil/blogg. Bildene trenger ikke å være perfekte, men bør se ganske bra ut.

Kriterier: Du må være over 18 år og ha et sunt forhold til egen kropp.

 

Hvordan søker du?

Instagram: Har du profil på Instagram og ønsker at vi skal legge merke til deg: bruk #boostboxno eller tag ditt BoostBox bilde @boostbox.no

Vi er aktive på Instagram og sjekker #boostboxno hver eneste dag og sjekker profiler som tagger oss. 

Facebook: Kanskje har du en stor facebook-gruppe som omhandler treningsmotivasjon? Også her bør det være over 3000 medlemmer/følgere. Send en mail til: marion@boostbox.no og legg ved link til gruppen/profilen din. 

Blogg: Har du en stor treningsblogg og vil bli sponset? Send en mail til: marion@boostbox.no og legg ved link til bloggen din. Skriv hvor mange unike lesere du har per dag og hva slags lesere du har. 

SnapChat: Om du har over 3000 daglige seere på SnapChat og ønsker BoostBox spons så sender du en mail til: marion@boostbox.no og skriv litt om hva du snapper, antall følgere og legg ved brukernavn så vi kan legge deg til og følge deg. 

BoostBox ønsker å motivere

Vi i BoostBox brenner for å motivere til en mer aktiv hverdag! Man trenger ofte motivasjon og hjelp til å få trening og gode kostholdsvaner inn i hverdagsrutinene. Når trening og bedre kosthold er en del av hverdagen tåler man mer av alt. Du tåler mer stillesitting på jobben, mer psykiske utfordringer, mer bevegelse, du får bedre søvn, du føler deg bedre…ja listen er lang!

Å sende ut en treningsbox hver måned stappfull av treningsmotivasjon er faktisk drømmejobben vår! 

Så om du kjenner at du vil være en del av å motivere ved å være en ambassadør så hører vi fra deg.