Aktiv Advent Boxen

  • Cocoa Plus Protein Adventskalender – Nå skal det bli ekstra kos å telle ned dagene til jul sammen! Med 24 smakfulle protein-sjokolader og forslag til treningsøvelse bak hver luke kommer julestemningen snikende! Følg også med på vår julekalender i våre sosiale medier!  (veil 129,-)
  • BoostBox gymbag – En klassisk gympose fra BoostBox med en stor lomme som lukkes med snøring på sidene. Hvit som snø og med BoostBox logo ønsker vi deg en Aktiv Advent. (veil 129)
  • SukrinMarsipan – Ingen jul uten marsipan! SukrinMarsipan smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 28 % fiber og kun 8 % karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. Del dine kreasjoner med oss #boostboxno Fra funksjonellmat.no (veil 59,-)

  • FiberSirup – Julebaksten er sikret! FiberSirup er en søt sirup av nyttige prebiotiske fibre som både smaker godt og gjør godt for hele kroppen! Perfekt combo spør du oss! Kun 5% sukkerarter og hele 70% fiber. Dette er en favoritt i matlaging og nydelig å bake med. Den er også perfekt over pannekaker, yoghurt, grøt, is og desserter. Fra funksjonellmat.no (veil 84,-)

  • Kokosmel – Julebakst med mindre karbohydrater! Du kan nemlig erstatte opptil 25 % av hvetemelet i tradisjonelle bakeoppskrifter med kokosmel! Slik får du en god reduksjon av kalorier og karbohydrater! Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Det er et glutenfritt mel som er rikt på fiber.
    Fra funksjonellmat.no (veil 59,-)
  • Sukrinsjokolade – Nydelig melkesjokolade med lavt kaloriinnhold, kan vi bli lykkeligere? Sjokoladene har en fløyelsmyk konsistens, og er søtet med Sukrin og stevia, som begge er naturlige og kalorifrie søtstoffer.Fra funksjonellmat.no (veil 27,-)

  • Protein shake – Protein Shake gir deg raskt påfyll av protein før, under eller etter trening. I denne shaken er karbohydratinnholdet redusert med hele 70 %. Bruk Protein Shake som et mellommåltid når du trenger ekstra protein! Nytes best kald. Fra proteinfabrikken.no (veil 49,-)

  • Turmix med sjokoladeflak – Nøtter og  jul hører også sammen, og i turmix finner du cashewnøtter, sjokoladeflak, naturelle peanøtter og rosiner. Nøtter gir både stabilt blodsukker og inneholder sunne fettsyrer. Fra nutscompany.no (veil 29,-)